Lasagna!!!
Berg en Dal en Brownsberg26 April 2008
Vlindertuin en Matapica17 April 2008
Weer van alles beleefd...03 April 2008
Ouders26 Maart 2008
Weer ff bijwerkenIk ga naar Paramaribo om daar stage te lopen in groep 6/7 op de Tiendallischool. Dit doe ik dan op maandag, dinsdag en woensdag en op de andere dagen ga ik aan mijn scriptie werken en relaxen natuurlijk! Ik ga samen met Lisette, Tom en Elske en ik heb er enorm veel zin in, maar ik vind het ook wel heel spannend! Hopelijk gaat alles goed en zie ik jullie allemaal op 2 mei (of eerder) weer terug!
Actief sinds | 23 Juli 2012 |
---|---|